Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

U Petrovaradinu izlili fekalije iz protesta

Tek nakon što su stanovnici Mažuranićeve ulice u Petrovaradinu juče izlili fekalije iz septičkih jama na ulicu, nezadovoljni što radovi na izgradnji kanalizacije još nisu započeti, majstori "Vodovoda" su se pojavili.

300.000 evra za sajt bez osnovnih podataka

Iako je sajt Gradske uprave za urbanizam ubedljivo najskuplji u zemlji, jer je izrada Registra investitora koštala neverovatnih 300.000 evra, Novosađani na njemu ne mogu da vide ni osnovne podatke vezane za građevinske investicije.

Ispit za taksiste 1. avgusta

Pismeni deo ispita iz poznavanja grada i propisa koji regulišu taksi prevoz održaće se 1. avgusta u Skupštini grada u 15.30 časova, Ulica Žarka Zrenjanina 2.

Noćno kupanje na Sajmištu

JP "Sportski i poslovni centаr Vojvodinа" obаveštаvа sve posetioce otvorenih bаzenа SC "Sаjmište" dа će sve do krаjа sezone biti orgаnizovаno noćno kupanje od  20,30 do 23,30 sаtа.

Gazda Neimara i dalje beži od radnika

Gazda "Neimara" Dušan Pavlović se i dalje ne pojavljuje u preduzeću, iako je potpisao da će radnicima ove nekad uspešne firme do kraja prošle nedelje isplatiti plate koje nisu dobili preko pola godine.  

Dobit NIS-a 16,7 milijardi dinara

Generalni direktor Naftne industrije Srbije (NIS) Kiril Kravčenko izjavio je danas da je dobit NIS prošle godine iznosila 16,7 milijardi dinara i da je kompanija obezbedila 13 odsto budžeta Srbije, uplatom od 83,8 milijardi dinara.

U Motinsu se uzdaju u Vladu Vojvodine

Predsednik samostalnog sindikata metalaca Novak Vasić rekao je da 330 radnika novosadske fabrike delova za automobile "Motins" čeka na odluku pokrajinske vlade o budućnosti ove firme.